Васил Божков е изпратил сигнал до главния прокурор по мейл,

...
Васил Божков е изпратил сигнал до главния прокурор по мейл,
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва комиксите на Васил Божков

Васил Божков е изпратил сигнал до основния прокурор по мейл, заяви Иван Гешев в Ябланица, където се организира следващата полицейска акция против битовата престъпност.
"Освен във фейсбук е постъпил сигнал по мейл от Божков до основния прокурор, в който той излага избрани условия. Отделно е постъпил сигнал от издание, близо до Цветан Василев. И двата сигнала са разпределени на способени прокурори. Задължението на прокуратурата е ясно - да ревизира доказателствата както в поддръжка на обвиняването, по този начин и доказателства в интерес на обвинените. Сигурен съм, че ще бъде тествано всичко - дали са комикси, рисунки или сигнали, няма значение ", сподели Иван Гешев.
Според него обвинените и подсъдимите преценят сами по какъв начин да се пазят, както и че предприемачи като Иво Прокопиев, Огнян Донев, Цветан Василев преценят по кое време да поддържат други обвинени като Божков.
Главният прокурор удостовери, че Джок Полфрийман е изискал посредством отбраната си обновяване на делото против него, което също ще се преценя от способен прокурор.
Никой не упреква американската страна, че един разбойник 16 година се укрива в Съединени американски щати, сподели още Гешев във връзка изгонването на Васил Божков и Цветан Василев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР