Васил Божков е изпратил сигнал до главния прокурор по мейл.

...
Васил Божков е изпратил сигнал до главния прокурор по мейл.
Коментари Харесай

Божков пратил сигнал до Гешев по мейла, прокуратурата ще го проверява

Васил Божков е изпратил сигнал до основния прокурор по мейл. Това заяви персонално Иван Гешев в Ябланица, където се организира интервенция против битовата престъпност. 

" Сигнали във Facebook не са естествена процедура, само че съм сигурен, че всичко ще бъде тествано - дали са комикси, рисунки или сигнали, няма значение ", разяснява Иван Гешев.

Според него обвинените и подсъдимите преценят сами по какъв начин да се пазят, както и че " предприемачи като Иво Прокопиев, Огнян Донев, Цветан Василев преценят по кое време да поддържат други обвинени като Божков. "  

Главният прокурор показа също, че до него е постъпил и сигнал от издание, близо до Цветан Василев, само че не посочи неговото наличие. 

" И двата сигнала са разпределени към съответните прокурори. Задължението на прокуратурата е ясно - да ревизира всички съответни условия и доказателствата както в поддръжка на обвиняването, по този начин и доказателства в интерес на обвинените ", добави Иван Гешев. 

Припомняме, че в края на май Специализираната прокуратура повдигна нови 7 обвинявания на Васил Божков, добавяйки ги към предходните 11 обвинения против него, измежду които за укриване на доходи от налози и такси, за търговия с въздействие и за държане и отчуждаване на културни полезности. Сега Божков е притеглен като обвинен за ръководене на организирана престъпна група, работила от 2012 година, основана за осъществяване на тежки умишлени престъпни закононарушения. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР