Вашият тип крак ще разкрие нещо вълнуващо за вашия характер!

...
Вашият тип крак ще разкрие нещо вълнуващо за вашия характер!
Коментари Харесай

Какъв тип крака притежавате? Проверете и опознайте характера си!

Вашият вид крайник ще разкрие нещо вълнуващо за вашия темперамент!

Всеки човек е уникален. Но има някои модели, които отразяват скритите черти на вашия характер, както и някои неща за вашия генезис, които могат да определят бъдещето ви.

Най-често нашата личност се дефинира от месеца на раждане или от избрани физически особености.

Можете да наблюдавате внезапно противоречие сред вашето усещане за себе си и физическите характерности, които сте придобили, само че когато възприемате тези две неща като цяло, ще откриете какъв брой доста вашите предшественици въздействат на живота ви!

Ето какво формата на краката ви може да разкрие за вашите корени!

1. Египетско ходило.

Египетската форма на краката се характеризира с съвършено подравняване на всички пръсти в низходящ ред.

Ако имате този вид крайници, евентуално сте мистериозни и потайни. Вие постоянно не разкривате вътрешните си мисли и прекарвания и обичате да сдържате страсти си. За да се откриете същински, би трябвало да почувствате индивида пред себе си специфичен.

2. Римско ходило.

Най-разпространени са римските крайници. Първите три пръста са на едно равнище, а другите два са в низходящ ред.

Хората с този тип крака са лоялни, смели и харизматични. Вие сте индивидът, който ще направи всичко за вашите другари и близки, даже и това да значи жертване на личния ви комфорт или благополучие.

3. Селско ходило.

Днес селското стъпало се среща доста рядко. В този случай всички пръсти са с идентична дължина и хората, които имат този тип крайници, по предписание са извънредно практични, спокойни и рационални.

Ако вие притежавате този тип крайници, то сте човек, който постоянно претегля преимуществата и недостатъците, преди да вземе решение. Вие не бързате със заключенията, защото по-късно можете да съжалявате. Вие приемате другите и в никакъв случай не съдите, особено по първото усещане.

4. Гръцко ходило.

Гръцкият крайник се характеризира с дълъг втори пръст. Тези крайници са релативно чести и се срещат сред артисти, художници и спортисти.

Ако имате този тип крайник, вие сте основател и идеалист. Находчиви сте и сте способни да вземате решения, което значи, че сте роден водач, без значение от специалността. Вие сте изключително харизматични и другарски настроени.

5. Неподвижно кутре.

Ако притежавате тип крайник значи, че не можете да движите кутрето си настрана от останалите пръсти. Ако имате този тип крайник, вие евентуално сте работохолик.

Вие сте страстни за това, което вършиме, и сте подвластни от постигането на задачите си. Дори и понякога да се отклонявате от пътя си, постоянно се връщате към задачата си и завършвате работата до край. Вие сте мъдри, по тази причина сте уважавани и обичани.

6. Подвижно кутре.

Ако можете да движите кутрето си без значение от другите, то това е вашият вид крайник. Това е необичаен вид – вие сте любопитен идеалист. Активни сте и обичате живота. Мразите да оставате на едно място за дълго време и непрекъснато търсите приключения. Вие сте доста въодушевени от провокациите във всички аспекти на живота и непрестанно търсите нови опитности и нови познания.

7. Много малко кутре.

Хората с този тип крак са пионери в стилните трендове и обичат да основават собствен личен модел и да не следват другите. Обичате да пътувате и да вършиме всичко по собствен собствен начин. Вие вярвате, че даже да се неуспехите, най-малко ще сте станали по-опитни и по-мъдри. Вие сте водач и постоянно се пробвате да се усъвършенствате.

Вижте още: 5 сигурни признака, че над вас тегне проклинание!

8. Третият пръст е леко закривен.

Този вид се характеризира с обстоятелството, че третият пръст наподобява леко закривен настрана. Ако имате такъв вид крайник, най-вероятно сте перфекционист. Вие се фокусирате върху малките детайли и сте известни с безкомпромисността си. Знаете по какъв начин да подреждате приоритетите си и какво желаете. Не се страхувате да вършиме жертви, за да постигнете задачите си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР