Вашият пакет „Готови за 55“ е чисто и просто план

...
Вашият пакет „Готови за 55“ е чисто и просто план
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Тимерманс се опитва да счупи гръбнака на европейската икономика

Вашият пакет „ Готови за 55 “ е чисто и просто проект за унищожаването на дребния и междинен бизнес

В свое изявление от Страсбург българският представител от Вътрешна македонска революционна организация в групата на Европейските консерватори и реформисти Андрей Слабаков приказва по тематиката за обществения климатичен фонд и пакетът „ Fit for 55”. Като съобщи, болните упоритости на заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс ще доведат до повече небогати и енергийно подвластни европейци.

"Г-н Тимерманс избяга..

Уважаеми сътрудници и господин Тимерманс, който го няма, Вашият пакет „ Готови за 55 “ е чисто и просто проект за унищожаването на дребния и междинен бизнес. Социалният климатичен фонд е прахуляк в очите. Това е една комунистическа скица, която взима пари от богатите – съгласно Вас, с цел да ги даде на бедните – отново съгласно Вас. Така ще унищожите и работодателите, а парите въобще няма да стигнат да се помогне на в действителност нуждаещите се.

Обвързването на фонда с новата скица за търговия с излъчвания орязва бюджета до цялостна безполезност, също така нито веднъж не споменавате енергийната рецесия поради войната в Украйна. Колко енергийно небогати създаде тя? За тях също няма да има пари.

Като докладчик от ЕКР се пробвах да уравновесявам този необходим механизъм за всички нас, за жалост тук болните упоритости надвиха над разсъдъка. Вашата упоритост, уважаеми господин Тимерманс, ще счупи гръбнака на европейската стопанска система и ще създаде необикновено количество небогати и безработни, десетки милиони. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР