Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 - 30 юни

...
Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 - 30 юни
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за първата лятна седмица

 Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 - 30 юни 2019):

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете противен спор или спор с жена, който ще ви натовари душевен и прочувствено. Ако можете да избегнете тази обстановка, даже с цената на сложен за вас компромис - ще е най-разумното за вас решение. През тази седмица може да очаквате най-различни изненади, които ще дойдат най-вече посредством ваши другари или познати от близко и надалеч. Едно ненадейно другарство ще бъде причина да откриете нови знания за света към вас. Седмицата вещае положителни финансови доходи или положителни вести свързани с пари. Може да спечелите някаква облага, само че няма да е огромна и като, че ли няма да ви изненада. Мъжете Овен ще проведат диалог с жена от фамилията. Най-вероятно ще има връзка с нейни проблеми или стремежи и търсене на способи за тяхното разрешаване или осъществяване. Възможни са откровени, сърдечни диалози сред вас и дами от разнообразни генерации: баба, майка и други Жените ще преживеят съвсем същото, само че с мъж от фамилията си или от кръга си родственици, който може да бъде дядо, татко, по-голям брат или чичо и други

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица в връзките ви с родственик или другар търпението ви ще бъде сложено на тестване. Ще сте склонни да прекъснете връзки или да бъдете доста внезапни и даже груби, по отношение на тази персона. Любовният живот на другари или родственици ще бъде обект на най-различни диалози, разисквания, събития или събиране. Възможно е да сте част от събиране обвързвано с персонален празник на дете или непосредствен човек: раждане, рожден ден, кръщене, празник и други Тази седмица ще бъде забавна и сполучлива за работата или бизнеса ви, изключително в случай че работите с клиенти или снабдители (бизнес партньори) отвън страната, в която живеете. Едно нов професионален контакт ще отвори късмет за по-перспективна работа или бизнес. Това ще бъде удобна седмица за развиване на нови професионални контакти, за търсене на нови клиенти или нови пазари. През тази седмица може да получите неприятна вест обвързвана със събитие в живота на жена: случай, разлъка, бракоразвод, загуба на работа, сериозен здравословен проблем и други Мъжете Телец ще са прочувствено нестабилни, тъй като ще търсят виновност за неуспехите или разочарованията само в себе си. Приемете, че тези неща не са ви дадени в този живот и продължете самоуверено напред. Жените ще се отдадат напълно на фамилните и роднинските си връзки, заради неспособност да избягат от актуалните си отговорности. Ще имат мотив за приятни прекарвания свързани със среща или събиране.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви следва разлъка с човек от фамилията или с другар. Причините за това ще са свързани с разнообразни условия или житейски аргументи най-вече в живота на съответните хора. През седмицата избягвайте събирания в дома си. При нужда организирайте такива отвън жилището, където живеете. Тази седмица доста малко от упованията ви ще се осъществят по този начин, както ги планирате. Това изключително важи за проектите ви свързани с пари, които очаквате да влязат в фамилния ви бюджет. Възможно е да извършите разноски по противен мотив или такива, които не сте възнамерявали. Тази седмица ще ви зарадва диалог или предложение от жена. Седмицата вещае най-различни приятни страсти и събития свързани с дете или с младеж. Може да ви зарадва вест обвързвана с бременност или с бъдещо майчинство. Мъжете Близнаци ще имат приповдигнато въодушевление през по-голямата част от седмицата. Причините за това ще са най-различни и самостоятелни, свързани с удобното развиване на значими за вас събития. Жените ще търсят практично решение на комплицирана обстановка обвързвана с дете или с внуче. Това ще бъде удобна седмица за забременяване или раждане на дете, в случай че имате сходни проекти.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате доста фамилни задължения и задания, за чието осъществяване ще имате потребност от помощта на ваши родственици или другари. През тези седем дни мъчно ще намирате време за отмора и това може да ви сътвори прочувствени или физически усложнения. Също по този начин, през седмицата мнозина ще разчитат на вас за доста неща и вие мъчно ще откажете своята помощ или подпомагане. През седмицата може да преживеете промени в проекти свързани с дете или с посетители, които ще очаквате в дома си. Избягвайте да давате на децата си да играят или да употребяват техника или движимости, които не са подобаващи за тяхната възраст. В любовния си живот не насилвайте събитията. Няма нищо по-хубаво от това нещата да се случват естествено, в случай че са най-хубавото за вас. Не си давайте вяра (ако не сте сигурни в възприятията посред ви), не искайте обещания и се радвайте на това, което имате сега. Тази седмица може да получите покана за пътешестване или да тръгнете ненадейно на път. Интересно развиване ще имат ваши контакти с хора от разнообразни обитаеми места и страни. Мъжете Рак ще преживеят непредвидена загуба или ще не помнят някъде нещо, което след това няма да могат да намерят. Жените ще отделят прекалено много време за диалози или срещи с другари, което може да бъде причина за спорове в фамилията или на работното място.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през таз седмица ще ви се наложи да проведете повече телефонни диалози, което може да ви измори в един миг. Причините за тази динамична връзка ще са разнообразни, в това число такива свързани с работата ви. През седмицата ще присъствате на персонален празник или ще се зарадвате на триумф на другар или родственик. През седмицата пазете децата от рискови предмети или техника. Като цяло дейностите и решенията на деца през тази седмица ще изискат от вас едно по-голямо внимание. През тези седем дни ще очаквате някой да дойде от друго обитаемо място или някой от фамилията ви ще замине далеко. Седмицата ще бъде удобна за пътешестване без значение от дистанциите или времето ви на престой. Сега обаче може да ви изненада една неприятна вест обвързвана с случай или персонална драма с мъж. Мъжете Лъв ще задълбочат съзнателно развиването на една неприятна обстановка, в желанието си да намерят виновника за нейното пораждане. Възможни са обаче всевъзможни нежелани обрати. Жените ще сътворят хубави неща за дома си или за околните си хора, което ще ги зареди с позитивни страсти и задоволство.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще бъде напрегната за вас. Може би точно това напрежение, ще предизвика у вас предпочитание бързо да постигнете позволение на проблемите си. Всякакви прояви на ловкост или преднамереност от ваша страна ще бъдат нежелателни заради неприятните последици. В работата си ще имате сполучливо привършване на активност, съглашение или план. Ще имате опция да започнете реализацията на занимателен или пресечен преди време ангажимент. Като цяло седмицата носи удобни професионални благоприятни условия, свързани по някакъв метод с предишното ви. През тази седмица могат да зародят непредвидени разноски или финансови проблеми с мъж. Любовният ви живот през тази седмица ще е обвързван с избрани упования за срещи, пътувания и събирания. Възможни са диалози или събития свързани с бременност, с раждане на дете и други Тази седмица ще имате аргументи за размисъл по отношение на разнообразни странни или непредвидени като развиване любовни прекарвания, които имате в последно време. През тази седмица мотив за събиране или посещение ще бъдат ваши другари. Мъжете Дева могат да имат грижи със личното или на непосредствен човек здраве. Жените ще са склонни към сантиментални прекарвания, предпочитание за повече фамилиарност и други

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще би трябвало да действате практично при осъществяване на значимите си задължения. Избягвайте да вършиме проекти на база обещано ви заричане или непроверена информация. Една загуба в предишното ще бъде причина през тази седмица да размислите по значими тематики от живота като цяло. Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното или ще имате някакъв ангажимент с тях (грижи или споразумяване на документи с унаследен парцел, наследствена пенсия, панихида и др.) През тази седмица може да получите предложение или информация, за които от дълго време сте имали очакване. През седмицата ще имате забавна преписка или различен тип връзка с хора от други обитаеми места. Ще има какво да научите от тях. Тази седмица може да ви ангажира с подарък за другар или ще получите подобен. Ще имате положителни професионални връзки при работа с дами. Мъжете Везни да заобикалят всевъзможни рискови дейности, рискови спортове и занимания. Жените да бъдат внимателни при шерване на информация, както и инцидентно откриване на нечия непозната загадка. Към новите си познанства подхождайте внимателно.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се зарадвате на развиване на ваш професионален ангажимент или бизнес договорка. Седмицата ще бъде удобна, както за вашето обучение (ако сте възпитаници, студенти) по този начин и за кариерата ви. През тази седмица очаквайте вести или прочувствени събития свързани с млад роднина. Ако имате здравословни проблеми, тази седмица ще бъде удобна за лекуване и за възобновяване. Ще имате опция да хармонизирате усложнени връзки със съседи или с сътрудници. Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще са интересни и занимателни персони (поне в началото). Добро развиване ще имат ваши контакти с хора, които живеят в провинцията. Мъжете Скорпион ще преживеят седмица на значими събития и промени. Не разпилявайте силата си в разнообразни направления, а насочете вниманието си най-важните неща, чиято реализация желаете да постигнете през тези седем дни. Жените ще са оптимистично настроени, с религия че правят нещата по най-хубавия за тях метод. Увереността ви ще ви бъде огромна поддръжка, само че не игнорирайте препоръките или мненията на хората до вас.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще " плащате " за личните си дейности и думи. Единствено на себе си ще можете да се сърдите за недомислена постъпка или коментар. През тези седем дни избягвайте всевъзможни форми на ловкост, интригантство или операция. Ще си създадете проблем или обстановка, от която мъчно ще намерите излаз. Бъдете мъдри, дипломатични и се нагаждайте към измененията или новите хора в живота ви. Седмицата може да ви донесе доста хубави страсти в фамилията и с родственици от близо и надалеч. Някои от вас ще участват на годеж, женитба, кръщене или друго значимо събитие. Седмицата ще бъде удобна за работа и приходите или облагите ви ще са положителни. Възможни са диалози, срещи или представяния свързани с нова позиция, нова работа или нов професионален ангажимент. В любовта множеството от вас ще се стремят да разрешат обстановка обвързвана с неразбирателство, с неверни дейности, мнения и други Сега ще бъде значимо за вас да хармонизирате любовната си връзка. Не се вглеждайте само в минусите на колегата си. Мъжете Стрелец ще имат повече битови проблеми за разрешаване, задължения с дребни поправки в дома си или с различен тип усъвършенствания. Жените ще имат доста работа, по тази причина в този момент за вас ще бъде значимо да не отлагате нищо за идващия ден. Следвайте и изпълнявайте прецизно дневната си стратегия.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще обмисляте разнообразни събития или благоприятни условия свързани с пътешестване или с пари, които може да имат връзка с хора от друго обитаемо място. Тази седмица ще бъде удобна за пътешестване и за контакти с хора от близо и надалеч. В професионален проект седмицата вещае сполучливо развиване на онлайн бизнес, бизнес от вкъщи или фамилен бизнес. Някои от вас може да разискват една концепция за бизнес, чиято реализация занапред следва. През седмицата мотив за наслада ще бъдат ваши триумфи в работата. Ако работата ви е обвързвана с пари бъдете оптимално съсредоточени в професионалните си отговорности. В любовта тази седмица вещае разнообразни изненади. Може да срещнете или да имате контакт с ваша остаряла сантиментална връзка или да създадете ново другарство, по необикновен метод. Непредсказуеми ще бъдат любовните връзки с хора, които ще срещнете до момента в който пътувате или такива, които живеят далеко. Тази седмица ще ви ангажира с разнообразни събития или обвързване свързани с мъж от кръга ви родственици. Мъжете Козирог ще преминат през седмица, в която ще вземат значимо решение обвързвано с персоналния си живот или с кариера. Искате смяна, само че с цел да я получите ще би трябвало да положите доста старания и самообладание. Жените ще се зарадват на значим документ или информация. Ще бъдете канени на срещи с другари или събиране с родственици.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате съществени задължения или диалози свързани с човек от фамилията ви. За някои от вас седмицата вещае събитие обвързвано с раждане на дете, рожден ден или друго сходно събитие. През тази седмица ще имате повече работа в дома си, само че и на работното си място. Бъдете добре проведени! На мнозина ще има се наложи да създадат дребни поправки в дома си или ще се ангажират с различен тип усъвършенствания. Относно любовта ще би трябвало да се настроите за динамични, положителни, само че от време на време стресови събития. Не всичко ще се развива както вие желаете, само че по-важното е, че ще случва това, което е най-хубавото за вас. В любовта, а и в персоналния ви живот всичко ще зависи от личното ви умеене да създавате приятна атмосфера към себе си. В фамилията ви може да възникне събитие, което ще разплаче някого или да възникне прочувствено напрежение заради крах или отчаяние. Като цяло седмицата ще бъде запомнена с разнообразни позитивни за вас резултати. Ще има развиване на значими за вас връзки. Мъжете ще усетят в точния момент лицемерието на персона домогваща се до тяхното благоволение. Жените ще имат значима протекция от Съдбата, само че не се главозамайвайте. Бъдете естествени, скромни в това, което ви се случва и което получавате.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица е имате срещи, диалози или решения, които ще са значими за вашите парични каузи. Седмицата ще бъде удобна за разрешаване на юридически или правосъден проблем обвързван с пари или с документи. Тази седмица може да ви изненада с информация, която разкрива истината за събитие от предишното ви. През седмицата ви предстоят срещи или диалози с хора от кръга ви родственици свързани с пари, с някакъв тип инвестиция, покупка или продажба, документи свързани с пари и други През седмицата ще имате забавни или потребни срещи най-вече с дами от кръга ви съседи, сътрудници или другари. През седмицата ще зародят неприятни задължения свързани с битова техника, движимости в дома или различен тип имущество. Мъжете Риби ще се концентрират на първо място в каузи, от които чакат доходи на пари, разрешаване на финансови проблеми, споразумяване или заплащане на сметки, заем и други Жените мъчно ще одобряват развиването на някои събития в сегашното си. Ще сте склонни да живеете с минали приятни мемоари и прекарвания и ще имате очакване за повтаряне на някои от тях. Може да не живеете с илюзии, само че и действителността ви убягва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР