Вашият глас има значение! Излезте и гласувайте, отнема само 7

...
Вашият глас има значение! Излезте и гласувайте, отнема само 7
Коментари Харесай

Ангел Славов: „Западен“ има нужда от Вашия глас

„ Вашият глас има значение! Излезте и гласувайте, лишава единствено 7 минути! Нека не оставаме безучастни, с цел да продължим да развиваме и надграждаме нашия обичан регион „ Западен “ – за това прикани претендентът на най-голямата българска партия за кмет на регион „ Западен “ Ангел Славов. Той гласоподава в ОУ „ Елин Пелин “, съпроводен от сина си Аспарух.

Ангел Славов е роден и израснал в „ Западен “, като и до ден-днешен продължава да живее в региона със фамилията си. Има административен опит като заместник-кмет на „ Западен “, шеф на Пловдивския общински инспекторат и общински консултант.

„ Специално внимание ще обърнем на чистотата в региона, зелената система и междублоковите пространства. Създаването на нови паркоместа и инфраструктурни планове, които облекчават трафика, също са значим приоритет. Важно е да развиваме и надграждаме постигнатото от екипа на досегашния областен кмет Димитър Колев “, сподели още Ангел Славов.

„ Партньорството и поддръжката на кмета на Община Пловдив е извънредно значима за сполучливата работа и съм уверен, че с Костадин Димитров това ще се случи “, безапелационен е претендентът за кмет на регион „ Западен “ Ангел Славов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР