Вашите усилия ежедневно допринасят България да е една стабилна страна,

...
Вашите усилия ежедневно допринасят България да е една стабилна страна,
Коментари Харесай

Младен Маринов: Усилията на полицията допринасят България да е стабилна

Вашите старания всекидневно способстват България да е една постоянна страна, която не изнася престъпност, а поддържа сигурността, както в района, по този начин и в Европейския съюз.

Това сподели в словото си във връзка професионалния празник на българската полиция министърът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, оповестиха от пресцентъра на ведомството.

Официалната гала се състоя в двора на ГДНП. На нея участва политическото и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, шефове на основни и регионални дирекции, ръководители на структури, свързани със сигурността, дипломати и аташета, упълномощени у нас.

Вие допринасяте за това българските жители да усещат поддръжка и сигурност, сподели още министърът. „ Професията служител на реда е от изключителна значимост за държавността - няма държавност там, където няма добър публичен ред и ефикасна битка с престъпността “, добави той и пожела на полицейските чиновници да бъдат уверени, че това, което вършат в действителност е значимо и в погледа на обществото да получават нужното почитание, което заслужават.

Работа на служителя на реда е сложна, а отговорността е голяма, сподели в словото си символичният хазаин на тържеството, шефът на ГДНП, основен комисар Христо Терзийски. „ Ние би трябвало да се оправим с тежки провокации, които изискват висок професионализъм, храброст, морал и познания. Необходимо е безусловно и безкомпромисно да изпълняваме своя дълг към обществото, с цел да издигнем на по-високо равнище престижа на полицията “, сподели още основният комисар.

Преди церемонията политическото и професионалното управление на министерство, дружно с представители на Асоциацията на полицейските началници се поклониха и сервираха венци пред Паметника на починалите при осъществяване на служебния им дълг служители на реда.
40
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР