Вашите номера ги научих. Утре като ме срещнете да ме

...
Вашите номера ги научих. Утре като ме срещнете да ме
Коментари Харесай

Борисов: Има ли правителствено решение - не подлежи на коментар

" Вашите номера ги научих. Утре като ме срещнете да ме питате за армията и F-16, а през днешния ден за първия сняг. "

Така министър председателят Борисов отговори на репортерски въпрос по какъв начин би коментирал най-новото предложение на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски партийната дотация да стане 0 лв..

Премиерът очевидно се ядоса на въпросите на публицистите и беше безапелационен: " Има ли държавно решение за 1 лева дотация, такава каквото Слави Трифонов ни триеше две години на главите на всички и вие нито един път не нарекохте популизъм? Има ли държавно решение, не предложение, а решение. Не предстои на коментар ", беше отговорът на Борисов.

Борисов дружно с военния министър Каракачанов следиха част от взаимното военно обучение " Ответен удар " на многонационален батальон в Ново село. В учението вземат участие представители на България, Гърция, Северна Македония, Румъния, Албания и Съединени американски щати.

" Трудно нещо може да ме впечатли, в доста учения съм взел участие ", разгласи още министър председателят от " Ново село ", а на полигона при централното командване имаше миг, когато шеговито попита докладващия боен за какво оръдията на танковете са ориентирани на там, на запад.

Той остана удовлетворен и похвали армията ни и българо-американската база - прелестно оборудване. Борисов е удовлетворен, че всички идват на учения у нас, а другите страни ги прескачат.

Преди публицистите да го ядосат Борисов разгласи, че самолетите ни ще пазят и въздушното пространство на Северна Македония .

" А с сътрудника Заев (премиерът на Северна Македония Зоран Заев - бел. ред.) говорихме, като придобием тези самолети (бел.ред. изтребителите F-16, за които сега се водят преговори), да пазим и територията на Северна Македония. Това ще е добре и за тях, и за нас, тъй като тези самолети по този начин или другояче не могат да завият и вървят до Македония, Северна ", разгласи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР