ВАШИНГТОН − Сенатът почти се превърна в Октагона във вторник,

...
ВАШИНГТОН − Сенатът почти се превърна в Октагона във вторник,
Коментари Харесай

„Изправете задника си“: Сенатор и бивш състезател по бойни изкуства влиза в раздразнителен разговор с шефа на профсъюза

ВАШИНГТОН − Сенатът съвсем се трансформира в Октагона във вторник, когато сенаторът от Оклахома Маркуейн Мълин предложения началник на Teamsters да хвърли удар в припадък на яд поради злобните туитове на синдикалния водач.

Мълин, републиканец, някогашен играч по смесени бойни изкуства, провокира президента на Международното приятелство на екипажите Шон Мълин да се бият с пестник по средата на чуване на Сенатското опазване на здравето, Комисията по обучение, труд и пенсии и стана от мястото си, преди сенаторът Бърни Сандърс, ръководителят на комисията, да му подреди да седне.

Напрежението в залата на комисията скочи, когато Мълин се отклони от отбраната на наречено „ право на работа “ щати като Оклахома, които са негостоприемни за профсъюзите, до четене на глас от туитове, оповестени от О'Брайън, откакто двамата се сблъскаха по време на чуване през юни.

О'Брайън се обади на Мълин, чието персонално благосъстояние се равнява на десетки милиони, „ смешник “ и „ лъжец “, който „ се преструва, че се е направил самичък. “

„ В реалност просто смешник и лъжец. Винаги е било, постоянно ще бъде. Престанете да действате като корав човек в тези чувания в Сената. Знаеш къде да ме намериш. Навсякъде, когато и да е, каубой “, написа О’Брайън през юни.

Говорейки с О’Брайън от мястото си на масата на комисията, Мълин сподели: „ Сър, това е време, това е място. Ако желаете да си пуснете устата, можем да бъдем двама възрастни по единодушие, можем да го приключим тук. “

„ Добре, това е добре. Перфектно “, изстреля О’Брайън от свидетелската маса.

„ Искаш ли да го направиш в този момент? “ — попита Мълин. „ Изправи си задника тогава. “

О'Брайън, четвърто потомство Teamster, отговори: „ Изправи си задника, огромно момче. “

Сандърс, Vermont Independent, стартира да почуква с чукчето си. " Чакай. Не, не, не, седни. Седни! " той извика. „ Вие сте сенатор от Съединените щати, седнете. “

„ Това е чуване и Бог знае, че американският народ изпитва задоволително пренебрежение към Конгреса. “

Но диалогът продължи, като Мълин се базира на профсъюзното дисциплинарно досие на О'Брайън. Той извика Teamster на благотворителен мач идната година в Тулса.

Биографията на Мълин в Сената споделя, че той е имал непобеден резултат от 5-0 на осемстранния ММА кръг и е член на Залата на славата по кеч в Оклахома. ММА уеб страниците Tapology и Sherdog го изброяват с връх от 3-0 в мачове през 2006 и 2007 година Причините за несъответствието не бяха ясни незабавно.

„ Извинете, почакайте. Сенатор Мълин, имам микрофона “, сподели Сандърс. „ Ако имате въпроси по някакви стопански въпроси, всичко, което е казано, давайте. Не сме тук, с цел да приказваме за физическо принуждение. “

Тази публикация в началото се появи в USA TODAY: Сенатор Маркуейн Мълин провокира водача на Teamsters да се бие

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР