Вашингтон трябва да разработи и разположи морските ядрени крилати ракети,

...
Вашингтон трябва да разработи и разположи морските ядрени крилати ракети,
Коментари Харесай

Пентагонът ще разработва нови ракети срещу Русия

Вашингтон би трябвало да създаде и разположи морските нуклеарни крилати ракети, с цел да съдържа Русия. Това се показва в изказване на уеб страницата на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

В същото време Пентагонът означи, че Съединените щати са свалили от въоръжение последната нуклеарна круизна ракета през 2010 година " Русия, за разлика от това, продължи необятна стратегия за рационализация и разширение на театъра на интервенции за нуклеарни и тактически нуклеарни оръжия ", се споделя в изказването.

Пентагонът също изрази угриженост , че тактиката на Русия в действителност обмисля опцията за потребление на тези оръжия в спор.

Военният департамент напомни, че американската нуклеарна теория от 2018 година предписва да се запълни празнината в тази област и да се ускори възпирането против нуклеарни бойни глави с невисок рандеман. " Ядрената спешна ракета с морско базиране ще бъде отговор на смущаващото развиване на силите и доктрините на нуклеарните съперници . <...> Наличието на такива качества в Съединените щати ще накара врага два пъти да се замисли дали да употребява нуклеарно оръжие ", се споделя в изказването.

Ръководителят на Стратегическото командване (СТРАТКОМ) на въоръжените сили на Съединени американски щати адмирал Чарлз Ричард, изказвайки се на годишния симпозиум за галактическа и противоракетна защита, съобщи, че Съединени американски щати са подготвени да дадат съдбоносен отговор , в случай че политиката на нуклеарното въздържане на съперниците му се провали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР