Вашингтон Стейт нае Дейвид Райли като свой баскетболен треньор във

...
Вашингтон Стейт нае Дейвид Райли като свой баскетболен треньор във
Коментари Харесай

Вашингтон Стейт нае Дейвид Райли далеч от Източен Вашингтон като баскетболен треньор

Вашингтон Стейт нае Дейвид Райли като собствен баскетболен треньор във вторник, грабвайки двукратния треньор на годината в конференцията на Big Sky във време на неустановеност за Cougars.

Райли ще се реалокира надолу по автомагистралата Palouse след три сполучливи сезона като треньор в Източен Вашингтон. Той ще поеме програмата на щата Вашингтон, която идва от първото й присъединяване в шампионата на NCAA от 16 години, само че със обилни въпроси след разпадането на конференцията Pac-12. Кугарите ще играят идващите две години като асоциирани членове на Конференцията на Западния бряг, само че към този момент видяха основни играчи да влизат в портала за прехвърляния.

Райли заменя Кайл Смит, който прекара пет години в Пулман, преди да поеме главата работа в Станфорд, откакто Cougars бяха отстранени във втория кръг на шампионата NCAA от щата Айова.

35-годишният Райли беше 62-30 в трите си сезона в Източен Вашингтон, в това число поредни трофеи от постоянния сезон на Big Sky. Той се съгласи на шестгодишен д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР