Вашингтон. Служители на неправителствената организация Pet Partners са завели на

...
Вашингтон. Служители на неправителствената организация Pet Partners са завели на
Коментари Харесай

Washington Post: Кучета-терапевти ще помагат на американските конгресмени да се освобождават от стреса в периода на импийчмънта срещу Тръмп

Вашингтон. Служители на неправителствената организация Pet Partners са завели на Капитолийския рид особено подготвени кучета-терапевти, които да оказват помощ на конгресмените и техните екипи да се освобождават от напрежението в деня на първите открити чувания по импийчмънта на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, написа вестник The Washington Post .
Официално акцията не е обвързвана директно с импийчмънта. По думите на уредниците, те са пристигнали, с цел да „ дадат на работещите в Конгреса, които имаха извънредно тежка година, опцията да се развлекат от напрегнатата работа “.
" Кой, в случай че не бухнал екип от любящи, разбиращи и политически безпристрастни животни-терапевти, ще донесе утешение и разтуха на подобен работлив личен състав в конгреса? “ - споделиха те. Денят обаче не бе определен инцидентно: в сряда в Камарата на представителите на Съединени американски щати бяха извършени първите обществени чувания по въпроса за импийчмънта на американския водач с присъединяване на краткотрайно поверения в делата на Съединени американски щати в Украйна Уилям Тейлър и заместник-помощника на държавния секретар на Съединени американски щати по европейските и евразийските въпроси Джордж Кент.
Чрез акцията Pet Partners имат намерение да привлекат вниманието към набиращата известност в Съединени американски щати зоотерапия. Както отбелязва изданието, научната общественост към момента не може да каже сигурно какъв брой е ефикасна.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР