Вашингтон се подготвя за най-масовия протест от началото на демонстрациите

...
Вашингтон се подготвя за най-масовия протест от началото на демонстрациите
Коментари Харесай

Вашингтон се подготвя протест срещу расизма с 1 млн. участници

Вашингтон се приготвя за най-масовия митинг от началото на демонстрациите против расизма в и по-късно през днешния ден. Според полицията множеството може да доближи един милион.
Хиляди против расизма: Протестите в Съединени американски щати през погледа на журналиста Симеон Гаспаров Смъртта на Джордж Флойд предизвика най-тежките демонстрации в Съединените щати от години
Американският президент си навлече остри рецензии, откакто употребява името на убития от служител на реда Джордж Флойд в тирада за триумфите на американската администрация.
Доналд Тръмп изнесе очевидно удовлетворен последните данни за внезапния спад в безработицата.

„ Дано Джордж Флойд да ни гледа в този момент от високо и да каже: " какъв брой велики неща се случват в нашата страна ". Това е огромен ден за него и за всички ни. Това е огромен ден от позиция на тъждество “, съобщи американският президент.

Тръмп срещна изострен критик, в лицето на някогашния вицепрезидент Джо Байдън, който към този момент има задоволително делегати, с цел да получи номинацията на Демократическата партия на идните президентски избори.

„ Бях обезпокоен, когато чух граченето на президента. На процедура той излезе с банер: „ Мисията е изпълнена “, когато има толкоз доста работа за извършване. Когато болката на толкоз американци не е отминала “, сподели Байдън.
Остри рецензии към Доналд Тръмп от някогашния вицепрезидент Джо Байдън Президентът употребява името на убития от служител на реда Джордж Флойд в тирада за триумфите на американската администрация
Междувременно цялостен полицейски отряд в щата Ню Йорк подаде оставка в символ на взаимност с двама сътрудници, които бяха освободени от работа. Те бяха снимани да блъскат възрастен мъж, който отхвърля да се подчини на заповеди, след което се спъва и пада на земята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР