Вашингтон разрешава в рамките на една седмица да се провеждат

...
Вашингтон разрешава в рамките на една седмица да се провеждат
Коментари Харесай

Само по два полета на седмица между Китай и САЩ

Вашингтон позволява в границите на една седмица да се организират едвам 2 полета сред Съединени американски щати и Китай. „ Министерството на превоза на Съединени американски щати внася смяна в разпореждане, което разрешава на китайските авиопревозвачи да осъществят по два цивилен полета на седмица в седмица до Съединени американски щати и обратно”, написа в документ на американското министерство на превоза. От ведомството прецизират, че броя подхожда на броя полети, които китайските управляващи позволяват да бъдат осъществени. Разпоредбата влиза в действие неотложно.

По-рано представителят на китайското външно министерство Чжао Лицзян съобщи по време на брифинг, че двете ведомства (бел. ред. на Китай и САЩ) са постигнали избран напредък по контролиране на пътническите полети сред двете страни.

Министерството на превоза на Съединени американски щати, от своя страна, разгласи че на китайските самолетни компании ще им бъде неразрешено да осъществят пътнически полети сред Съединени американски щати и Китай от 16 юни или по-рано, в случай че въпросното решение бъде признато от президента Доналд Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР