Вашингтон публикува снимки, които според него показват контейнери, натоварени с

...
Вашингтон публикува снимки, които според него показват контейнери, натоварени с
Коментари Харесай

Северна Корея е изпратила „1000 контейнера с оръжия“ на Русия за война в Украйна, казва Белият дом

Вашингтон разгласява фотоси, които съгласно него демонстрират контейнери, натоварени с оръжия на транспортен съд под съветски байрак, преди да бъдат преместени с трен към югозападната.

40-секундното здрависване сред Путин и Ким

Контейнерите са били изпратени сред 7 септември и 1 октомври сред Наджин, Северна Корея, и Дунай, Русия, съгласно Белия дом.

Спекулациите, че Пхенян ще стартира да изпраща оръжия на Русия, се разпространиха, откогато водачът на Северна Корея се срещна и прегледа основни военни обекти.

В подмяна желае комплицирани съветски оръжейни технологии, които да употребява в своята стратегия за създаване на нуклеарни оръжия, Каза господин Кърби.

Сателитни фотоси, показващи внезапно нарастване на железопътния трафик по границата сред Северна Корея и Русия, бяха оповестени предходната седмица от Центъра за стратегически и интернационалните проучвания.

Изображения от 5 Октомври, сподели мозъчният концерн във Вашингтон, сподели " трагично и невиждано равнище на трафик на товарни вагони " в железопътното оборудване Туманганг, на границата на страната с Русия.

Идентифицирани са повече от 70 вагона, сподели центърът, като има поради, че единствено към 20 са били забележими през предходните пет години.

Изображение: Сателитна фотография, направена на 5 октомври, показваща нараснала интензивност в железопътното оборудване Tumangang в Северна Корея. Снимка: Planet Labs PBC Ким Чен Ун ревизира съветски изтребители

Съединени американски щати упрекнаха Северна Корея, че преди е доставяла боеприпаси, артилерийски снаряди и ракети на Русия.

Миналия месец, след среща с господин Путин, Севернокорейският водач изиска експоненциално увеличение на производството на нуклеарни оръжия в страната му.

Време е, сподели той, Пхенян да играе по-голяма роля в коалиция от народи, които се изправят против Съединени американски щати в „ нова Студена война “ “, оповестяват държавните медии на Северна Корея.

Прочетете повече:

Ким Чен Ун усилва производството на нуклеарни оръжия

Корейската централна осведомителна организация сподели, че господин Ким е направил мненията по време на двудневна сесия на Народното събрание на страната, която промени конституцията, с цел да включи неговата политика за разширение на програмата за нуклеарни оръжия на страната.

Г-н Ким задълбочи „ другарските и другарски връзки “ с господин Путин по време на шестдневното му посещаване в Русия, споделиха севернокорейските държавни медии.

Двете страни обявиха, че са разискали усилване на връзките си в региона на защитата, само че не разкриха никакви съответни стъпки.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР