Вашингтон. Профилът в социалната мрежа Туитър“, който изглежда принадлежи на

...
Вашингтон. Профилът в социалната мрежа Туитър“, който изглежда принадлежи на
Коментари Харесай

CNN: Убиецът от Дейтън е публикувал левичарски и анти-полицейски постове в социалните мрежи

Вашингтон. Профилът в обществената мрежа „ Туитър “, който наподобява принадлежи на стрелеца в Дейтън Конър Бетс, споделя левичарски и анти-полицейски постове, както и изявления, подкрепящи или антифашистки митинги, осведоми CNN .
Последната обява в акаунта му е от 3 август, деня на стрелбата, когато той споделя пост, казващ: „ Милениалите (хората, израснали при започване на нашия век)имат известие за поколението Джо Байдън: побързайте и умрете “. Той споделя и известия, подкрепящи Бърни Сандерс и Елизабет Уорън.
Описанието на потребителя гласи: „ той / почитател на анимета / метълхед / левичар / отивам в пъкъла и няма да се връщам “. Един туит употребява хаштега #HailSatan.
Полицията към момента се пробва да дефинира какво е стимулирало Бетс да убие девет души рано в неделя сутринта в известен квартал за нощен живот в центъра на Дейтън.
В часовете преди стрелбата в Дейтън, акаунтът му е „ харесал “ няколко изявления за стрелбата в Ел Пасо, Тексас, в която починаха 22 души, в това число една обява подкрепяща контрола на оръжието и други, които нарекоха обвинения стрелбата в Ел Пасо „ терорист “ и „ бял расист “.
Акаунтът му споделя изявления против сътрудници на имиграционните служби, в това число една, която споделя: „ тези хора са чудовища “ и голям брой изявления, осъждащи полицията и подкрепящи протестиращите антифашисти, които постоянно употребяват насилствени тактики.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР