Вашингтон прекратява пет програми за културен обмен с КНР, тъй

...
Вашингтон прекратява пет програми за културен обмен с КНР, тъй
Коментари Харесай

САЩ прекратява културния обмен с Китай

Вашингтон приключва пет стратегии за културен продан с КНР, защото се счита, че те се употребяват от Пекин за пропагандни цели. Това заяви държавният секретар на Майкъл Помпео.
„ Държавният департамент завършва пет стратегии с Китай, избрани като „ културен продан “, съобщи Помпео в изказване, представено от ТАСС.
 Съединени американски щати усили продажбите на оръжия за други страни по време на пандемията Съединени американски щати усили продажбите на оръжия за други страни по време на пандемията
Съединените щати са одобрили продажбите на оръжия и на друго военно съоръжение на други страни на стойност 175 милиарда $ през 2020 година..
Едностранните ограничения включват политически просветителни стратегии за пътешестване на политици до, американско-китайска дружба, транстихоокеански продан, продан на водачи и просветителна и културна стратегия в Хонконг. " Тези стратегии, реализирани в сходство със закона за просветителния и културен продан, разрешиха на чиновниците на държавните организации на Съединени американски щати да пътуват за сметка на непознати държавни управления ", сподели държавният секретар.
Според него тези пет стратегии са „ напълно финансирани и употребявани от държавното управление на КНР като принадлежности за агитация по пътя на прокарването на мека мощ “.
По-рано Пекин неведнъж е посочвал контрапродуктивността на едностранните стъпки на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР