Вашингтон. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Вашингтон. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с бившия председател на фондация “Америка за България” Лин Дафт

Вашингтон. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща във Вашингтон с Лин Дафт, който до неотдавна бе ръководител на фондация “Америка за България ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
По време на диалога зам.-председателят на ГЕРБ изрази благодарността си към Лин Дафт за дългогодишната му активност като ръководител на Борда на шефовете на фондация “Америка за България ”. Беше изказана задоволеност, че през годините фондацията се е утвърдила като благонадежден сътрудник в региона на културата, образованието и гражданското общество в България. Редица неправителствени организации, университетски институции, научни центрове и културни средища развиват своята активност с помощта на финансовата поддръжка на “Америка за България ”.
Цветан Цветанов срещна Лин Дафт с резултатите от неотдавна завършилото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. На собствен ред досегашният ръководител на фондация “Америка за България ” изрече специфична признателност към ръководителя на ПГ на ГЕРБ за цялостната взаимна активност през годините. Цветан Цветанов благодари за високата оценка и съобщи, че чрез дейностите на фондацията се основават предпоставки за задълбочаване на връзките сред двата народа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР