Вашингтон, окръг Колумбия. Кметът Мюриел Боузър раздаде хиляди долари на

...
Вашингтон, окръг Колумбия. Кметът Мюриел Боузър раздаде хиляди долари на
Коментари Харесай

Демократическата партия раздава $10 800 за програма за икономически капитал, която финансира пищно 5-дневно пътуване до Маями

Вашингтон, окръг Колумбия. Кметът Мюриел Боузър раздаде хиляди долари на майки с ниски приходи без никакви условия като част от „ тактика за заслужено икономическо възобновяване “, която да компенсира разноските за грижи за децата. Поне в един случай доларите на данъкоплатеца са употребявани за финансиране на охолно пътешестване до Маями.

Директните заплащания в брой бяха част от пилотна стратегия за установяване дали приливът на пари в брой може да показва „ стопански усъвършенствания измежду участниците “. „ Допълнителните пари разрешиха на дамите да реализират спомагателна финансова непоклатимост, финансова сигурност, продоволствена сигурност и здравноосигурително покритие “, твърди офисът на Боузър.

Но специалист по икономическа политика сподели пред Fox News Digital, че политиките са били неправилна тенденция средства, които другояче би трябвало да се употребяват за социална сигурност и обучение.

Всичките 132 майки, взели участие в програмата, са имали допустимо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР