Вашингтон, окръг Колумбия – Лидерите на Конгреса на Съединените щати

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Лидерите на Конгреса на Съединените щати
Коментари Харесай

Лидерите на Конгреса на САЩ предлагат законопроект за разходите, който би намалил финансирането на UNRWA

Вашингтон, окръг Колумбия – Лидерите на Конгреса на Съединените щати предложиха законопроект за разноските, който би предотвратил прекъсването на държавното управление, само че забранил финансирането за Агенция на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа на палестинските бежанци (UNRWA).

Подкрепен от висшите републикански и демократически законодатели в Камарата на представителите и Сената, законопроектът за 1,2 трилиона $, оповестен в четвъртък сутринта, ще обезпечи непрестанно финансиране за огромни елементи от федералното държавно управление на Съединени американски щати, в това число Държавния департамент и Министерството на защитата.

Не е извънредно американските законодатели да употребяват по този начин наречените законопроекти „ би трябвало да се одобряват “, с цел да прокарат своите политически цели, а UNRWA е в прицела на произраелските членове на Конгреса от години.

Израел упрекна организацията на Организация на обединените нации, която дава жизненоважни услуги на милиони палестински бежанци в Газа и в Близкия изток, във връзки с Хамас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР