Вашингтон налага санкции на 328 депутати от Държавната дума на

...
Вашингтон налага санкции на 328 депутати от Държавната дума на
Коментари Харесай

САЩ наложиха санкции на 328 руски депутати и 48 военни компании

Вашингтон постанова наказания на 328 депутати от Държавната дума на Русия и 48 отбранителни компании, заяви Агенция Франс Прес.

Съединените щати оповестиха нова вълна от наказания против съветски законодатели, олигарси и отбранителни компании в отговор на нашествието в Украйна, заяви Белият дом.

Мерките, които включват заледяване на притежавани в Съединени американски щати активи, са ориентирани към 328 членове на долната камара на съветската Държавна дума и 48 отбранителни компании, " които подхранват военната машина на президента Владимир Путин ", се споделя в изказването, оповестено по време на присъединяване на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в срещите на високо ниво в Брюксел, отдадени на войната.

Министерството на финансите на Съединени американски щати постанова наказания и против покупко-продажби със злато, свързани с Банката на Русия.

„ Министерството на финансите на Съединени американски щати разшири обсега на настоящите наказания, като включи в тях всички интервенции на Централната банка на Русия със злато “, се споделя в изказване на финансовото министерство. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР