Вашингтон има сериозен проблем с плъховете, като той се влошава

...
Вашингтон има сериозен проблем с плъховете, като той се влошава
Коментари Харесай

Вашингтон има сериозен проблем с плъховете

Вашингтон има сериозен проблем с плъховете, като той се утежнява с повишаването на популацията и с меката зима, оповестява " Гизмодо ". С повишаването на броя на гризачите, американската столица се подреди на 4то място в страната по брой на този тип вредители. Преди нея се намират Ню Йорк, Лос Анджелис и дългогодишния първенец Чикаго. Тази ранглиста е основана от американска компания за надзор на вредителите и е въз основата броя на нови търсения на услугата. Миналата година Вашингтон е бил на 5 място в тази ранглиста, съобщи БГНЕС.
И до момента в който Вашингтон не се хвали с чудовищата в тунелите на метрото си, по този начин както прави Ню Йорк, то през септември в интернет бе качен клип от охранителни камери, на които се вижда по какъв начин плъх пуска противопожарната тревога, с цел да опразни жилищната постройка.
Андре Питман, чиновник в здравното министерство споделя и за други неподозирани заложби в гризачите.
" Плъховете се приспособяват към всичко. Те са като гении”, споделя той.
Властите се пробват да запазят популацията им под надзор по всевъзможен метод. Те употребяват неща като изсъхнал лед и токсини, само че нищо от това не дава необикновен резултат.
Марк Екенвиля, заместник-председател на консултативната комисия за добросъседство разказва казусът като „ безкрайна война”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР