Вашингтон гъмжи от нови опасения относно годността на президента Джо

...
Вашингтон гъмжи от нови опасения относно годността на президента Джо
Коментари Харесай

Могат ли демократите да заменят Байдън като своя номинация?

Вашингтон гъмжи от нови опасения по отношение на годността на президента Джо Байдън, откакто отчет на специфичен прокурор, оповестен в четвъртък, повдигна въпроси по отношение на паметта му.

Но демократите се сплотиха към Байдън и макар фантазиите на някои специалисти и разтревожени демократи, президентът е съвсем несъмнено, че ще бъде претендентът на Демократическата партия, до момента в който желае.

И двете партии се отдалечиха от ерата, когато вътрешните хора в пословичния дим- цялостните стаи биха могли да бъдат определящи на националните конгреси и Байдън доминираше на всички първоначални избори, в които се е състезавал до момента.

Нито един бележит демократ не е призовал Байдън да се отдръпна и няма известни съществени възражения по отношение на това.

p>

„ Демократическата партия е обединена в поддръжката си за президента Байдън, който ще бъде претендентът на своята партия тази есен и ще направи Доналд Тръмп губещ за повторно този ноември “, сподели представителят на акцията на Байдън Даниел Весел в изявле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР