Вашингтон. Барак Обама обвини Доналд Тръмп, че лъже и насажда

...
Вашингтон. Барак Обама обвини Доналд Тръмп, че лъже и насажда
Коментари Харесай

Тhe Independent: Барак Обама обвини Доналд Тръмп в лъжи и насаждане на страх

Вашингтон. Барак Обама упрекна Доналд Тръмп, че лъже и насажда боязън по отношение на керваните от мигранти, които са се насочили към Съединени американски щати и предизвести демократите да проявят интензивност по време на появяването си в Индиана преди междинните избори във вторник, написа английският вестник The Independent .
Без да употребява името на Тръмп, някогашният президент предизвести, че републиканската администрация " ни споделя, че най-сериозната опасност за Америка е един куп небогати, разрушени, гладни бежанци на хиляда благи ".
Доналд Тръмп дава отговор, като упреква предшественика си, че оставя след себе си диря от неизпълнени обещания по отношение на търговията и икономическото възобновяване.
С изследвания на публичното мнение, показващи десетки оспорвани борби за конгресмени сенатори и губернатори по време на изборите във вторник, актуалният и някогашният президенти обявиха, че резултатите ще дефинират в какъв тип страна живеят американците през идващите две години.
" Тези избори ще решат дали ще градим този невероятен разцвет, който сме основали ", сподели Тръмп пред екзалтирано голям брой в Мейкон, Джорджия, предупреждавайки, че демократите ще " разрушат нашата стопанска система ".
Проучванията на публичното мнение и прогнозите за изборите демонстрират, че демократите имат късмет да завоюват 23-те места, от които се нуждаят, с цел да имат болшинство в Камарата на представителите на Съединени американски щати, което би им разрешило да блокират законодателната стратегия на Тръмп и да проверяват неговата администрация.
Републиканците избират да запазят дребното си болшинство в Сената на Съединени американски щати, понастоящем с две места, което ще им разреши да запазят пълномощията си да утвърждават Върховния съд на Съединени американски щати и други правосъдни номинации с партийни гласове.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР