ВАШИНГТОН (АП) — Виктор Хедмън вкара победния гол при дузпите

...
ВАШИНГТОН (АП) — Виктор Хедмън вкара победния гол при дузпите
Коментари Харесай

Хедман, Лайтнинг победиха Кепитълс при дузпи с 2-1 за трета поредна победа

ВАШИНГТОН (АП) — Виктор Хедмън вкара победния гол при дузпите и Тампа Бей Лайтнинг победи Вашингтон Кепитълс с 2-1 в събота вечер.

Светкавицата към този момент завоюва три следващи игри, с цел да завоюва сцепление в конкуренцията за Атлантическата дивизия. Въпреки че поредицата от три победи на Вашингтон завърши, Столичани си осигуриха точка за четвъртия следващ мач, с цел да останат на позиция с уайлд кард до ваканционната отмора.

Тампа Бей стартира бързо по-късно неточност зад мрежата на Кепитълс, защото Люк Гленденинг отклони точков удар на Хедман около Чарли Линдгрен, с цел да направи 1-0 в 7:29 на първия интервал. С асистенцията Хедман удължи поредицата си от точки до четири игри.

Вашингтон изравни мача по сходен метод, с цел да отвори втория интервал, откакто ударът на Ник Дженсън от далечна отдалеченост излезе от Антъни Манта и мина около Андрей Василевски. Това означи 10-ия гол на Манта за този сезон и неговия пети в осем мача. Той също има точки в седем от последните си девет и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР