Първата дама Джил Байдън даде положителна проба за COVID-19, но резултатите на президента Байдън засега са отрицателни

...
ВАШИНГТОН (AP) — Първата дама Джил Байдън даде положителна проба
Коментари Харесай

ВАШИНГТОН (AP) — Първата дама Джил Байдън даде положителна проба за COVID-19 в понеделник, но изпитва само леки симптоми, нейните каза говорителката.

Президентът Джо Байдън беше тестван за вируса след положителния тест на съпругата му, но резултатите му бяха отрицателни. Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер каза, че президентът ще продължи да прави тестове редовно и ще бъде наблюдаван за симптоми.

Джил Байдън ще остане в дома на двойката в Рехобот Бийч, Делауеър, за момента, директор по комуникациите каза Елизабет Александър. Първата дама планираше да започне новата учебна година във вторник в Общинския колеж на Северна Вирджиния, където преподава английски и писмено.

Поради състоянието си тя работеше с училищните служители, за да намерят заместващи учители за часовете си , каза Александър.

Първата дама е пътувала със съпруга си до Флорида в събота, за да инспектират щетите от урагана Идалия. След това президентът Байдън прекара част от уикенда за Деня на труда в къщата на плажа в Делауеър, преди да отпътува в понеделник за профсъюзно събитие във Филаделфия и след това обратно в Белия дом.

И двамата Байдън се заразиха с COVID преди това, миналото лято.< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР