ВАШИНГТОН (АП) — Мъж, който е мишена на десните конспиративни

...
ВАШИНГТОН (АП) — Мъж, който е мишена на десните конспиративни
Коментари Харесай

Рей Епс, мишена на конспиративните теории от 6 януари, получава една година изпитателен срок за ролята си в бунта на Капитолия

ВАШИНГТОН (АП) — Мъж, който е цел на десните тайни теории за протеста на Капитолия в Съединени американски щати, беше наказан на Вторник до една година пробация за присъединение към нападението на 6 януари 2021 година от навалица от поддръжници на Доналд Тръмп.

Рей Епс, някогашен гражданин на Аризона, който беше заставен да се укрие от смъртни закани, се призна за отговорен през септември против обвиняване в закононарушение. Той не получи затвор и нямаше ограничавания върху пътуването му по време на изпитателния период, само че той ще би трябвало да служи 100 часа общественополезен труд. Той се появи отдалечено посредством видеоконференция и не беше в правосъдната зала на Вашингтон, окръг Колумбия, когато основният арбитър Джеймс Боасбърг го осъди. юристите на някогашния президент твърдяха, че той е имунитет против правосъдно гонене по обвинявания, че е възнамерявал да анулира резултатите от изборите през 2020 година, които загуби.

Fox News Channel и други десни медии разшириха теориите на конспирацията, че 62-годишният Епс е държавен аге...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР