ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън в сряда се отклони на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън в сряда се отклони на
Коментари Харесай

Хънтър Байдън се противопостави на призовката на републиканците при посещението си в Капитолия, рискувайки да бъде обвинен в неуважение към Конгреса

ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън в сряда се отклони на призовката на Конгреса да се яви уединено за показания пред републиканските следователи, които ровят в неговия бизнес покупко-продажби, настоявайки отвън Капитолия на Съединени американски щати, че ще свидетелства единствено обществено.

В рядко обществено изказване синът на президента демократ осъди призовка на Републиканската партия, изискваща свидетелски показания при закрити порти, като сподели, че може да бъде манипулирана.

„ Републиканците не желаят открит развой, при който американците могат да видят техните тактики, да изложат неоснователното си следствие или да чуят какво имам да кажа “, сподели Байдън пред Капитолия. „ От какво се опасяват? Тук съм. “

Rep. Джеймс Комър от Кентъки, ръководителят на Комитета за контрол на Камарата на представителите, сподели, че републиканците чакат „ цялостно съдействие “ с частното изказване. Той уточни, че Камарата на представителите бързо ще упрекна Байдън в пренебрежение към Конгреса, в случай че не сътрудничи.

От месеци републи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР