ВАШИНГТОН (АП) — Двама републиканци ще се състезават във вторник

...
ВАШИНГТОН (АП) — Двама републиканци ще се състезават във вторник
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в първичния балотаж на Камарата на представителите на САЩ в Мисисипи

ВАШИНГТОН (АП) — Двама републиканци ще се състезават във вторник за правото да оспорят 16-кратния мандат демократ Бени Томпсън във 2-ри конгресен окръг на Мисисипи. Рон Елър и Андрю Скот Смит завоюваха най-вече гласове на първичните избори на 12 март, само че нито един от тях не получи нужното болшинство, с цел да избегне втория тур.

Елър, боен деец и помощник на доктор, се класира преди всичко в първичните с към 47% от гласовете спрямо към 36% за Смит, който е работил в региона на комерсиалните недвижими парцели и има опит в развъждането на тикви. Елър също се кандидатира за мястото през 2022 година, класирайки се втори на първичните избори, само че загуби на балотажа от републиканеца Брайън Флауърс, който след това загуби от Томпсън в общия резултат, 60% на 40%.

По отношение на политически въпроси, Елър популяризира това, което той назовава „ Планът E-3 “ за обучение, стопанска система и сила, до момента в който Смит назовава платформата си „ 10-те Rs “, която стартира с „ Възстановяване н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР