ВАШИНГТОН (АП) — Демократите в Сената може да прекратят процеса

...
ВАШИНГТОН (АП) — Демократите в Сената може да прекратят процеса
Коментари Харесай

Сенатът ще свика процес за импийчмънт на Майоркас, тъй като демократите планират бързо уволнение

ВАШИНГТОН (АП) — Демократите в Сената може да прекратят процеса за импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас в сряда, преди даже да стартират разногласията.

Очаква се водачът на болшинството в Сената Чък Шумър да призове гласоподаване за отменяне на две публикации за импийчмънт против Майоркас, откакто сенаторите положат клетва като правосъдни заседатели по обяд, ход, който може да провали процеса и да разочарова републиканците, които желаеха прокурорите в Камарата да могат да показват своя случай. Демократите наподобяват обединени в опозицията против продължаването напред.

През февруари Камарата гласоподава с малко импийчмънт на Майоркас за държанието му на границата сред Съединени американски щати и Мексико, потвърждавайки в двете публикации, че той „ съзнателно и систематично “ е отказал да наложи имиграционните закони. Мениджърите по импийчмънт, назначени от ръководителя Майк Джонсън, R-La., предадоха обвиняванията на Сената във вторник, застанали в кладенеца на Сената и ги прочетоха на глас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР