ВАШИНГТОН (АП) — Автокъщите на Дон Бейер бяха сред първите

...
ВАШИНГТОН (АП) — Автокъщите на Дон Бейер бяха сред първите
Коментари Харесай

Един конгресмен искаше да разбере ИИ. Затова той се върна в класната стая на колеж, за да научи

ВАШИНГТОН (АП) — Автокъщите на Дон Бейер бяха измежду първите в Съединени американски щати, които сътвориха уеб страница. Като представител, демократът от Вирджиния управлява двупартийна група, фокусирана върху насърчаването на термоядрената сила. Той чете книги за геометрията за развлечение.

Така че, когато се появиха въпроси по отношение на регулирането на изкуствения разсъдък, 73-годишният Бейер направи това, което за него изглеждаше като явна стъпка, записвайки се в университета Джордж Мейсън, с цел да получи магистърска степен степен по машинно образование. В ера, в която законодателите и съдиите от Върховния съд от време на време признават, че не схващат нововъзникващите технологии, пътуването на Бейер е изключително, само че акцентира по-широките старания на членовете на Конгреса да се образоват за изкуствения разсъдък, до момента в който обмислят закони, които биха оформили неговото развиване.

Плашещо за някои, вълнуващо за други, объркващо за мнозина: Изкуственият разсъдък е именуван трансформираща технология, опасност за демокр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР