ВАШИНГТОН (АП) — Атаката на Иран срещу Израел през уикенда

...
ВАШИНГТОН (АП) — Атаката на Иран срещу Израел през уикенда
Коментари Харесай

Конгресът се придвижва бързо към двупартийни действия за наказване на Иран след атака за отмъщение срещу Израел

ВАШИНГТОН (АП) — Атаката на Иран против Израел през уикенда провокира вълна от двупартийни законодателни дейности в Конгреса, обединявайки законодателите против страната даже когато надвисва рискът от по-голяма районна война.

Няколко ограничения, въведени и признати в Камарата на представителите и Сената, се стремят по едно и също време да осъдят обществено Иран и да санкционират финансово Ислямската република. Законодателите осъдиха дейностите на Иран, пристигнали в отговор на хипотетичен израелски удар седмици по-рано против постройка на иранско консулство в Сирия, при който бяха убити двама ирански генерали.

„ Светът е в пламъци и историята ще ни съди за това нашите дейности “, сподели конгресменът Майк Маккол, R-Тексас, ръководител на Комисията по външни връзки на Камарата на представителите, по време на конференция във вторник.

Бързото, двупартийно наказание на Иран изложи на показ дълготрайността на американската поддръжка за Израел, даже на фона на възходящото партийно разделяне отно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР