Вашингтон. Американското разузнаване предупреди европейските съюзници за нарастващата заплаха от

...
Вашингтон. Американското разузнаване предупреди европейските съюзници за нарастващата заплаха от
Коментари Харесай

CBS: Американското разузнаване отново предупреди за предполагаемата руска инвазия в Украйна

Вашингтон. Американското разузнаване предизвести европейските съдружници за възходящата опасност от съветска инвазия в Украйна с настъпването на зимата, заяви американския ефирен канал CBS .

„ Нашествието зависи от времето, само че може да се случи в границите на седмици, в случай че няма западна интервенция “, са декларирали осведомени чиновници пред CBS.

Източниците означават, че хипотетичното струпване на войски на Руската федерация на границата с Украйна неотдавна надвиши предходните сходни дейности на съветските управляващи.

„ За разлика от натрупването на сили напролет, което се разглеждаше като проява на мощ, чиновници на американското разузнаване предизвестяват, че настоящето може да бъде подготовка за действителна инвазия в Донбас в Източна Украйна “, се споделя в изказването.

Каналът напомня, че генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е споделил в петък, че Алиансът следи от близко " огромната и необикновена централизация на съветски войски " покрай границата с Украйна. След среща с немския канцлер Ангела Меркел той сподели, че е неотложно Русия „ да показва бистрота във връзка с това военно струпване, деескалация и понижаване на напрежението “.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР