ВАШИНГТОН — Върховният съд в петък се съгласи да обмисли

...
ВАШИНГТОН — Върховният съд в петък се съгласи да обмисли
Коментари Харесай

Върховният съд се съгласява да прецени дали Тръмп може да бъде изгонен от гласуването в Колорадо

ВАШИНГТОН — Върховният съд в петък се съгласи да обмисли дали някогашният президент Доналд Тръмп може да се смята за неприемлив да се кандидатира още веднъж за федерален пост, тъй като за дейностите му, довели до офанзивата на Капитолия на 6 януари – случай, който може да има сеизмично влияние върху президентските избори.

Съдиите ще преразгледат решение на Върховния съд на Колорадо това сподели, че Тръмп може да бъде изключен от републиканското първично гласоподаване в този щат, само че решението на Върховния съд на Съединени американски щати евентуално ще има национални последствия, евентуално определяйки насоки, които ще дефинират по какъв начин всеки различен щат ще се оправи с казуса.

В късата заповед се споделя, че делото ще бъде прегледано по интензивен график на 8 февруари, което демонстрира, че скоро по-късно ще последва решение.

Един различен щат, Мейн, е издал сходно решение, в което се споделя, че Тръмп не може да взе участие в бюлетината. Подобно на решението в Колорадо, решението в Мейн е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР