Вашингтон — В четвъртък журито присъди 1 милион долара на

...
Вашингтон — В четвъртък журито присъди 1 милион долара на
Коментари Харесай

Известният учен по въпросите на климата Майкъл Ман присъди 1 милион долара за дело, тъй като работата му е оприличена на действия на блудство с деца

Вашингтон — В четвъртък журито присъди 1 милион $ на учения по климата Майкъл Ман, който съди двама консервативни писатели 12 преди години, откакто съпоставиха неговите изображения на световното стопляне с наказан развратник на деца.

Ман, професор по климатология в Университета на Пенсилвания, стана прочут с графика, оповестена за първи път през 1998 година в списание Nature който беше наименуван " хокеен стик " поради трагичната си илюстрация на затопляща се планета.

Произведението донесе необятна популярност на Ман, само че също по този начин и доста скептици, в това число двамата писатели, които Ман даде на съда за мнения, които съгласно него са засегнали кариерата и репутацията му в Съединени американски щати и в интернационален проект.

Джери Сандъски, някогашен помощник-треньор по футбол в Penn State University, който беше наказан за полово принуждение над голям брой деца. По това време Ман също работи в Penn State.

Изследванията на Ман бяха разследвани, откакто неговите имейли и имейлите на други учени изт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР