Първият съобвиняем на Тръмп по делото за окръг Фултън се предава преди крайния срок в петък

...
Вашингтон — Скот Хол, освободен под гаранция от Джорджия, който
Коментари Харесай

Вашингтон — Скот Хол, освободен под гаранция от Джорджия, който е един от 19-те души, обвинени в Джорджия за предполагаеми опити за обръщане на резултата от изборите през 2020 г. , се предаде на властите във вторник, което го направи първият от съобвиняемите на бившия президент Доналд Тръмп, който се предаде.

Досиетата на затворниците в окръг Фултън показват, че Хол, който е обвинен по седем пункта в делото за рекет, заведено от прокурор Фани Уилис, беше резервиран във вторник. Неговата гаранция беше определена на 10 000 долара — гаранция от 4 000 долара за закона за рекета на Джорджия и гаранция от 1 000 долара за всяко от останалите шест обвинения за конспирация, съгласно заповед за гаранция за съгласие.

Голямото жури на окръг Фултън върна 41- преброи обвинителния акт миналата седмица, който включва обвинения, че Хол е участвал в схема за достъп до изборно оборудване и данни на гласоподавателите в Каунти Каунти, Джорджия. Обвинителният документ обвинява Тръмп и още 18 души в участие в „престъпно начинание“, което има за цел да обърне загубата на бившия президент на изборите в Джорджия.

обяд в петък, за да се предаде на властите. Тръмп, който все още не се е признал за обвинение, но отрече всички неправомерни действия, каза в понеделник вечерта, че ще се предаде в четвъртък.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР