ВАШИНГТОН — Републиканците изтриха споменаването на дискредитиран информатор на ФБР

...
ВАШИНГТОН — Републиканците изтриха споменаването на дискредитиран информатор на ФБР
Коментари Харесай

Републиканците изтриха споменаването на информатор на ФБР от писмото с искане за импийчмънт

ВАШИНГТОН — Републиканците изтриха споменаването на дискредитиран осведомител на ФБР в писмо, което изпратиха във вторник до евентуален очевидец в тяхното следствие за импийчмънт против президента Джо Байдън.

Републиканските писма с искане за изявление нормално излагат основата за тяхното следствие, в това число с параграф, описващ диалозите на меродавен конфиденциален човешки източник с изпълнителен шеф на украинска газова компания по отношение на подкупването на Байдън.

Миналата седмица Министерството на правораздаването сподели, че информаторът, жител на Съединени американски щати на име Александър Смирнов, е измислил обвиняването и в този момент републиканците наподобява отстраняват всяко споменаване за това от кореспонденцията си по импийчмънт.

Във вторник ръководителят на правосъдната комисия на Камарата на представителите Джим Джордан (R-Охайо) и ръководителят на комисията по контрол на Камарата на представителите Джеймс Комър (R-Ky.) включиха параграфа за информатора в писмо с искане за изявление до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР