Вашингтон — Конгресменът Нанси Мейс каза, че конгресменът Джим Джордан

...
Вашингтон — Конгресменът Нанси Мейс каза, че конгресменът Джим Джордан
Коментари Харесай

Нанси Мейс казва, че подкрепя Джим Джордан за председател на Камарата на представителите

Вашингтон — Конгресменът Нанси Мейс сподели, че конгресменът Джим Джордан от Охайо е нейният избор за идващия представител на Камарата на представителите, откакто тя беше измежду дребен контингент републиканци, които гласоподаваха за измести Кевин Маккарти от ролята предходната седмица.

„ Ще поддържам Джим Джордан за представител “, сподели републиканецът от Южна Каролина пред „ Face the Nation “ в неделя.

Препис: Конгресмен Нанси Мейс за „ Face the Nation “ 

Тя цитира „ работната нравственос “ на Джордан и „ способността му просто да обикаля всички във връзка с политиката и да върви напред “.

също се кандидатира, с цел да размени Маккарти. Не е ясно дали има задоволително консенсус в границите на разпокъсана републиканска конференция, с цел да могат Скализ или Джордан елементарно да завоюват чукчето.

Свалянето на Маккарти беше първият случай в историята на Съединени американски щати, в който представител на Камарата на представителите беше отхвърлен с избор на съмнение, откакто осем републиканци, които го подлагаха на критика, в това число Мейс, и всички демократи гласоподаваха против него.

„ Искам оратор, който ще удържи на думата си и ще свърши работата “, сподели Мейс.

След гласуването си за свалянето на Маккарти, Мейс сподели, че е " заплашвана " от сътрудниците си републиканци да бъде отстранена от комисиите и конференцията.

„ Искам да употребявам това като опция да кажа, че съм подготвена да работя с всеки, който желае да работи с мен “, сподели тя.

Модераторът на „ Face the Nation “ Маргарет Бренан попита Мейс, който беше прям по отношение на отбраната на жертвите на полово принуждение, дали минали изказвания за това, че Джордан си затваря очите за половото принуждение в тима по битка на щата Охайо, когато беше треньорът й даде пауза.

„ Не съм осведомен или наясно с това “, сподели Мейс. „ Той не е упрекнат в нищо, което ми е известно. Не знам нищо и не мога да приказвам с това. “

Бренън също помоли Мейс да отговори на скорошно изказване, направено от някогашния републикански представител Лиз Чейни от Уайоминг, която изигра основна роля в комисията на Камарата на представителите на 6 януари, в което тя предизвести, че в случай че Джордан бъде определен представител " към този момент няма да има никакъв вероятен метод да се твърди, че може да се разчита на група определени републиканци, с цел да пазят конституцията. "

„ Ще има всевъзможни въпроси, по които сме съгласни и несъгласни “, сподели Мейс, припомняйки, че тя осъди напъните на Републиканската партия да анулира резултатите от изборите през 2020 година

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР