ВАШИНГТОН — 10-дневното издирване за спасяване на двама военноморски тюлени,

...
ВАШИНГТОН — 10-дневното издирване за спасяване на двама военноморски тюлени,
Коментари Харесай

Изчезналите военноморски тюлени вече се смятат за мъртви, след като бяха изгубени при нападение на кораб с ирански оръжия

ВАШИНГТОН — 10-дневното търсене за избавяне на двама военноморски тюлени, изгубени в Арабско море по време на задача за качване на транспортен съд и конфискуване на ирански производството на оръжия е прекъснато и моряците към този момент се смятат за мъртви, оповестиха американските военни в неделя.

В изказване Централното командване на Съединени американски щати сподели, че търсенето към този момент е променено на старания за възобновяване. Имената на SEALs не са освободени, защото фамилните вести не престават.

Кораби и самолети от Съединени американски щати, Япония и Испания непрестанно претърсват повече от 21 000 квадратни благи, споделиха военните, благодарение на Центъра за числена метеорология и океанография на флота, Командването на Атлантическата зона на бреговата защита на Съединени американски щати, Университета на Сан Диего – Скриптове Институт по океанография и Службата за военноморски проучвания.

„ Ние скърбим за загубата на нашите двама воини от морската специфична война и вечно ще почитаме тяхната жертва и образец “, сподели военачалник Ерик Курила, ръководит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР