Вашето любимо цвете цъфти отдавна е загубило блясъка, с който

...
Вашето любимо цвете цъфти отдавна е загубило блясъка, с който
Коментари Харесай

С този трик цветята цъфтят дълго време

Вашето обичано цвете цъфти от дълго време е изгубило блясъка, с който го взехте от цветарския магазин. Въпреки че се грижите педантично за него, то е надалеч от избухлив разцвет.
Понякога елементарният тор не е задоволителен, с цел да разсъни китката за живот.
Но има една простичка загадка, с която цветята ще се окичат с цвят.
За да накарате растенията да цъфтят още по-красиво и безотговорно, градинарите предлагат поддържане през интервала на пъпкуване.
 Ето по какъв начин вечно да се отървете от мушиците по стайните растения Ето по какъв начин вечно да се отървете от мушиците по стайните растения
Около стайните растения са се появили мушици? Напълно допустимо е да е имало ларви в почвата, закупена от магазина. Как можете да се отъ...
Една от техните рекомендации е обвързвана с рициновото масло. Благодарение на него цъфтежът става вихрушен и трае по-дълго.
В бутилка от 1 л напълнете вода и я оставете да се утаи на стайна температура. Добавете 1 ч.л. рициново масло. Разклатете усърдно. Ако рициновото масло не се смеси добре с водата, ще изгорят корените на растението.
Веднага след разлюляване, до момента в който рициновото масло към момента не се е вдигнало на повърхността, полейте цветята.
Ако растението цъфти един път годишно, тогава има потребност единствено от едно такова поддържане. Ако растението цъфти непрекъснато, тогава го торете с рициново масло един път месечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР