Вашата управляваща планета, Уран, ще направи прави голям ход тази

...
Вашата управляваща планета, Уран, ще направи прави голям ход тази
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: ВОДОЛЕЙ

Вашата ръководеща планета, Уран, ще направи прави огромен ход тази пролет, Водолеи.

На 7 март той ще се реалокира от третата ви къща за връзка към вашия четвърти дом на дома и фамилията. Последните седем години бяха фокусирани върху смяната на метода, по който говорите и представяте концепциите си на другите. Следващите седем ще реорганизират вашата витална обстановка, както и връзките с членовете на вашето семейство. Ще станете по-наблюдателни за хората към вас и това, което ги кара да се държат за вас, до момента в който се движите по вълните на смяната.

Говорейки за това по какъв начин се отнасяте към другите, Юпитер е влезнал в 11-та къща в края на 2018 година и ще остане тук до началото на декември 2019 година Планетата на шанса ще ви помогне да се сдобиете с нови другари, ще ви насърчи да укрепите съществуващите си връзки и ще ви води към нови.

КАРИЕРА

Свикнали сте да балансирате измененията с напредъка. В края на краищата, Плутон, планетата на обновлението и прераждането, е владетелят на вашия кариерен бранш. Той прекара половин година във вашия знак, а през 2019 година неговото ретроградно начало ще стартира на 24 април и ще завърши на 3 октомври.

През цялото това време Плутон ще бъде във вашия 12-ти дом на нравствен напредък. Може да се окажете привлечени от кариери или позиции, които ви оферират по-висока цел. Вашата финансова планета, Нептун, ще населява Риби тази година, евентуално ще ви подтикне да извършите повече прочувствени покупки, в сравнение с нормално. Гледайте портфейла си през дните, в които Юпитер квадратира Нептун (13 януари, 16 юни и 21 септември).

Практикувайте въздържаност и ще спестите повече пари.

ЛЮБОВ

Слънцето, вашата персонална планета на любовта, ще премине през три затъмнения тази година. Ако имате връзка, проблемите, които имате, ще се повдигнат на повърхността, отказвайки да бъдат пренебрегнати.

Не се тормозете от борби, които към момента не са се случили, защото вашият седми дом на връзките е относително празен тази година, което е знак за мир като цяло. По-скоро, тази празнина значи, че би трябвало просто да прекарате повече време с колегата си. Ако сте необвързани, затъмненията могат да хвърлят светлина върху това какъв брой време давате за другите страни от живота си и какво и кой заслужават повече от вашата обич.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР