Вашата страна има верен партньор в лицето на малка Сърбия,

...
Вашата страна има верен партньор в лицето на малка Сърбия,
Коментари Харесай

Вучич към Путин: Русия има верен партньор в лицето на малка Сърбия

Вашата страна има правилен сътрудник в лицето на дребна Сърбия, сподели президентът на балканската страна Александър Вучич на съветския си сътрудник Владимир Путин в Белград.

Лидерът на западната ни съседка напомни за развиването на икономическите връзки сред двете страни. "Допреди скоро ние мъчно си изплащахме външните задължения, а в този момент посредством и на съветски вложения, нямаме този проблем ", уточни още той.

Балканският общественик също благодари на госта си за поддръжката, която Москва оказва на Белград в интернационален проект (Русия не признава държавността на някогашната сръбска провинция Косово). "Ние оценяваме вашата позиция и вашите старания за опазването на териториалната целокупност на нашата страна. Ето за какво считам, че Русия има правилен сътрудник в лицето на дребна Сърбия ", сподели още Вучич.

След домакина думата взе гостът. Той благодари за топлото посрещане. "Ние увеличихме стокооборота сред двете страни и ще продължим да работим в това направление. Аз доста се веселя, че имам опцията да посетя тази братска страна ", сподели Путин. Руският президент се обърна към Вучич.

"Вие направихте доста за развиването на връзките сред двете страни ", уточни още стопанинът на Кремъл и награди сърбина с съветски медал. Вучич му благодари на съветски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР