Вашата чиста съвест и искрено желание да отвърнете на доброто

...
Вашата чиста съвест и искрено желание да отвърнете на доброто
Коментари Харесай

12 езотерични закони, които не позволяват на хората да ви управляват

 b36523da13876e5a35d5967a55afad43 Вашата чиста съвест и откровено предпочитание да отвърнете на положителното с  положително,  са  ключът към вашия благополучен живот, който ви е даден от Вселената.

В нашия живот постоянно се появяват случаи, когато безусловно ни принуждават  да вършим нещо, което не желаеме. Да се избавим от манипулаторите не е елементарно, само че има правила на държание, които отблъскват хората, пристигнали при вас, с цел да ви употребяват.

1. Не правете нищо под насила

„ Ти  би трябвало да “ или „ Ти си задължен да “ са обичаните изречения на манипулаторите. Често зад тях се крие  апел за деяние, което не е от изгода за вас, а е от голяма важност единствено за този, който желае нещо. Задайте си въпроса дали имате потребност от такова деяние? И какво ще се случи, в случай че изпълните  желаното? Ако вашите ползи не съответстват с това, което се пробват да ви наложат, значи  не си коства.
 
2. Изпълнявайте обещанията си в точния момент и  не обещавайте нещо, което не можете да извършите

Чувство за виновност изпитва всеки човек, и това доста обичат да употребяват манипулаторите. Те съзнателно ще ви подмамят да дадете заричане.

Често зад това безогледно деяние се крие иго, от което няма да се освободите,  до момента в който от възприятие за виновност и дълг вършиме това, което се изисква от вас. Преди да дадете заричане, помислете за всички плюсове и минуси.
 
3. Не се намесвайте

Добрите планове постоянно са потребни при помощ на близки хора, които би трябвало да бъдат измъкнати от сложна обстановка. Но се случва и по този начин, че ние се намесваме в живота и проектите на други хора, като по този начин нарушаваме хода   на събитията.

И вместо  похвали, в такива случаи постоянно чуваме отрицателни мнения и мнения. Изводът е Един: питайте постоянно дали е нужна помощ на индивида, на който желаете да я окажете. Ако не, тогава това не е ваша грижа.

4. Не отхвърляйте на вежливи и учтиви молби

Запомнете, че всяко искане за помощ за нещо допуска обратна  признателност. Манипулаторите обаче доста обичат под претекст за реципрочност безпределно да ви карат да  изпълнявате разнообразни действия и под всякакъв  предлог да отхвърлят да ви оказват помощ на вас.

Не се колебайте да попитате какво ще получите за вашата помощ. И по тази причина е най-добре да съгласувате това авансово, с цел да се избегнат всевъзможни недоразумения.
 
5. Живейте в сегашното и не се опитвайте да бъдете това, което  в този момент не сте

Често чуваме думи, които провокират у нас смесени усеща, да вземем за пример, „ Ти преди не беше подобен. “ Такива думи употребяват тези, които се нуждаят от някаква полза, а  това въздействие може да разрушите с думите: “ В предишното всичко бе  много  друго “, „ Сега това не е по този начин “

Могат да ви дават обещание планини от злато за изпълнението  на някаква задача, само че преди да се втурнете да изпълнявате настояването,  разберете какво ще ви  предложат в този момент, а не „ по-късно “.

6. Не се привързвайте и не  създавайте мощни прочувствени връзки

Често ние безусловно изпитваме мощна обвързаност към човек, животно, предмет, само че дали това е  добре? Емоции и обич –  несъмнено, са прелестни усеща, само че здравословен нарцисизъм би трябвало да участват във всяка връзка.

Не забравяйте, че вследствие на мощно привързване към някого или нещо, ние ставаме уязвими за изнудване. Това постоянно се употребява от манипулаторите. Не се поставяйте в сходна взаимозависимост с цел да не страдате после  от негативни усеща.

7. Не си поставяйте цели, а ги направете пътеводни знаци

За да не се превърне  задачата в краен резултат от активността ви,  си поставяйте маяци. Те ще ви направляват да постигнете мечтаното, а по-късно да преминете към нови.

Такова мислене ще ви разреши елементарно да се отървете от неуместното „ Всичко свърших “ и ще ви помогне да  постигате по-добри резултати. За да можете  сполучливо да вървите по своя витален път,  без да се задоволявате с постигнатото, си задавайте въпроса: „ Какво ще се случи по-нататък? “.

8. Не пречете

Тази фраза не просто ще ви помогне не един път да  избягвате  нервност и спорове. Фразата, изречена в точния миг на себе си или на хората към вас, няма да ви разреши да изпаднете в неволя.

9. Използвайте всички благоприятни условия

„ За природата няма неприятно време “ – публикувана и  постоянно употребена фраза. Така и в живота не съществуват световни провали. Има неточности, които дават опция да се учим, да станем по-силни по-издръжливи.

Манипулаторите ловко употребяват депресивните положения на хората и употребяват вашите  неточности в своя изгода. Не им давайте такава опция, за  да не се окажете  подвластни от личното си въодушевление.

10. Забравете за рецензията и осъждането

Не забравяйте, че вашето мнение е значимо единствено тогава, когато бъде поискано. Във всички други случаи е по-добре да запазите мислите си за себе си. Не реагирайте на рецензиите по метода, по който  биха желали манипулаторите.

Не си позволявайте да излезете от равновесие и не  показвайте противоположна експанзия. Човек, който знае личната си цена,  в никакъв случай няма да се поддаде на страсти и умишлени провокации.

11. Проверявайте всяка информация, преди да я разпространите

Никой не желае да му се носи славата на клеветник и измамник, по тази причина постоянно проверявайте всичко, което ви споделят. Ако не препредавате  клюки и злословия, ще имате точна и тествана информация – тогава на манипулаторите ще им бъде извънредно мъчно да ви заловен неопитен.
Винаги искайте удостоверение от тези, които ви оповестяват някакви  детайлности.

12. Не правете нищо и нищо не взимайте без позволение

Този закон разрешава да се изключат всевъзможни операции. Ако се научите постоянно да желаете позволение да употребявате нещо, ще ви  бъде доста по-лесно да предотвратите възможни операции.

Вашата чиста съвест и откровено предпочитание да отвърнете с положително на  положителното, ще са  ключът към вашия благополучен живот.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР