Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира?

...
Ваш приятел във Facebook е започнал тотално да ви игнорира?
Коментари Харесай

Как да разберете дали някой ви е блокирал във Facebook

Ваш другар във Фейсбук е почнал тотално да ви пренебрегва? Напълно допустимо е да е блокирал профила ви. От MakeUseOf изясняват по какъв начин да разберете дали това е по този начин.
Напишете в полето за търсене името на индивида. Ще се появи лист с профили и страници. Кликнете върху " Хора " и превъртете резултатите. Ако сте били блокирани, профилът на този човек няма да се демонстрира под тази конфигурация. Но в случай че търсите в таб " Всички ", доста е евентуално неговия профил да участва тук, макар че ви е блокирал.
Ако виждате фотография на лицето, което търсите, кликнете върху нея. Ще можете да прегледате отчасти профила (в взаимозависимост от настройките му за поверителност), в случай че към този момент не сте другари. Но в случай че сте били блокирани, няма да имате достъп до нищо.
Можете ли да прочетете предходните известия в Фейсбук? Опитайте се да си спомните всичко, което този ваш контакт е писал в профила ви или в случай че сте забранили на другите да разгласяват в хронологията ви, то тогава в профила на някой ваш общ другар. Това може да е благопожелание за рожден ден, празничен привет или нещо случайно.
Тези изявления ще продължат да се виждат, без значение от статуса ви на другарство. Ако обаче сте блокирани, фотографията на другия човек няма да се демонстрира или ще бъде сменена с загадъчен знак. Името може да бъде заличено с черна линия.
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР