Вървят проверки за спекула. Вече има констатирани нарушения. Сутринта ми

...
Вървят проверки за спекула. Вече има констатирани нарушения. Сутринта ми
Коментари Харесай

Младен Маринов: Няма място за разходки в момента! В София дрон ще прелита над ромските махали и ще информира за мерките

Вървят инспекции за далавера. Вече има установени нарушавания. Сутринта ми оповестиха за опит за контрабанда на 30 тона алкохол, която е пресечена. Следим обстановката и с медикаментите, и с храните.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1798
Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, който инспектира работата във връзка подхванатите противоепидемиологични ограничения в столичния квартал Факултета. "Мярката за напредване от през вчерашния ден важи единствено за регионалните центрове и не е приложена към селата. За да отидат хората от село в огромния град, би трябвало да имат ясно обосновани аргументи. В декларацията, която разпространихме през днешния ден, те са ясно посочени. Няма място за развлекателни стратегии и разходки сега. Мисля, че хората схващат сериозността на казуса и с всеки минал ден ограниченията се съблюдават от ден на ден. Призовавам всички, в случай че не е належащо, да не пътуват. Призовавма ги и да имат самообладание към служителите на реда на КПП-та. Сутринта на едно такова контролно-пропусквателен пункт задържахме лидер, който е нарушил карантината. Вече е формирано досъдебно произвеждане ", разкри вътрешният министър.

От Министерство на вътрешните работи с доста значима информация за всички, които би трябвало да минават през контролно-пропусквателен пункт

"Апелирам възрастните хора, че тези ограничения се предриемат за тях и те би трябвало да се пазят. Обиколих парковете и те са празни, само че получаваме информация, че хората се събират в места към София. Спрели сме превоз, лифтове, всичко, построили сме КПП-та, само че сами разбирате, че милион и половина град мъчно можем да удържим ", разяснява обстановката в София Маринов.

"Към момента нямаме данни за лица, които са приведни в арест, да са заболели от ковид. Имаме служители на реда под карантина. Правим всичко допустимо да се оправим със обстановката. Нямаме място за оттегляне и би трябвало да се оправим. Затова би трябвало силата на цялото на общество. Обществото би трябвало да разбере, че сами би трябвало да си помогнем. Тук не приказваме за полиция, лекари, превоз. Всички би трябвало да сме дружно ", безапелационен бе той.



"Столична община оказва помощ на полицията и РЗИ. Заедно с Министерство на вътрешните работи сме определили дадени региони като рискови. Имаме дрон, който ще пускаме в тези региони, и с него ще осведомяваме хората за ограниченията и за какво би трябвало да ги съблюдават. Доставяме храна и на възрастните хора, като задачата е те да не излизат, да се редят по опашки и да се излагат на риск ", разкри от своя страна Красимир Димитров от Столична община.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1798  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР