Вървим в затворен политически кръг и говорим все за едни

...
Вървим в затворен политически кръг и говорим все за едни
Коментари Харесай

Цитат на деня: Вървим в затворен политически кръг

" Вървим в затворен политически кръг и приказваме все за едни и същи неща. "

Така политологът Страхил Делийски разяснява пред БНР протичащото се на политическата сцена в България в последната седмица. " Ние продължаваме да вадим едни и същи акценти. Разговор за корупция и подозрения за корупция по високите етажи на властта в подтекста на тематиката за НДК, диалог, който не е приключвал към този момент не знам какъв брой години, етническо напрежение в подтекста на Асеновград, също едно един диалог който години наред не можем да създадем нито крачка напред, нито крачка настрана. Напрежение сред институции, което обаче сякаш е на личностно ниво ", добави той.

Политологът Даниел Смилов, който също бе в студиото на " Неделя 150 " разяснява, че няма смисъл от парламентарна комисия по случая с НДК, а задачата на комисията за изтребителите е да завоюва време на кабинета на Бойко Борисов.

" Една такава парламентарна комисия, за " Грипените ", в случай че можем по този начин да я назовем, нейният смисъл от моя позиция е да се завоюва някакво време, очевидно държавното управление премисля тактиката си във връзка с модернизацията на Военновъздушни сили. От нея, не ми се коства, че не можем да чакаме някакви революционни резултати, само че тя ще сложи може би въпроса за това кое е по-доброто решение – дали да закупим Грипен, дали американски Ф-16, или някакъв различен вид ", счита той. Ще се отнася до напрежението в Асеновград политологът уточни, че то не е само на обществена основа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР