„Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство”. Това

...
„Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство”. Това
Коментари Харесай

Атанас Михнев от ПП: Вървим към пълно мнозинство


„ Вървим в посока на това да осигурим цялостно мнозинство”. Това съобщи в Стара Загора депутатът от „ Продължаваме Промяната " Атанас Михнев, представен от БГНЕС.

Той разяснява, че не може да се приказва за спорене, когато няма цена, и изясни това с Търговския закон. „ Търговският закон споделя, че при комерсиалната договорка, като няма цена за дадена стока, е оскъдна. Това, което ние пазарим и това, за което ние се пазарим, са хора с вярната мотивация да трансформират България ".

Във връзка с проблема с Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " той съобщи, че се изправят против мафията. „ Не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а против мафията и на страната на страната. Такива хора имаме вяра, че ще намерим ". На журналистически въпрос дали такива хора към този момент са открити, Михнев отговори позитивно. Запитан дали тези хора са 12 на брой, депутатът сподели: „ Не, по-малко. Вървим в посока на това да осигурим цялостно мнозинство”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР