Върви унищожение на системата митници. Това отсече бившият зам.-финансов министър

...
Върви унищожение на системата митници. Това отсече бившият зам.-финансов министър
Коментари Харесай

Кадиев: Върви унищожение на системата на митниците

Върви заличаване на системата митници. Това отсече някогашният зам.-финансов министър Георги Кадиев във връзка шума към агенцията през последните дни. 

Ето какво написа той във фейсбук след акцията на ДАНС в организация " Митници " и изказванията на шефката й Петя Банкова: 

Не знам за вас, само че на мен ми звучи като цялостна заблуда по какъв начин Банкова и заместникът й разрушила контрабандните канали и по тази причина някогашните им сътрудници от ДАНС ги сготвили, както настояват Василев и Денков.

Банкова влезе в системата преди 6-7 месеца като зам.-директор и от месец е шеф на организацията. Заместникът й се трансферира от ДАНС-Плевен преди има-няма месец. И двамата може да са доста квалифицирани за битка с тероризъм, не знам, само че безусловно безпомощни в митническата материя.

За този месец те смениха:

Двама зам.-директори на центрано ръководство на организацията, шефа на Митница София, шефа на митница Пловдив, шефа на митнически пункт Калотина, шефа на митнически пункт Капитан Андреево, шефа на митнически пункт Лесово и шефа на МРР (митническо следствие и разузнаване) в централно ръководство. Само пункт Малко Търново остана с несменен шеф...

Това е тотално безредие на системата. Няма никакъв късмет за толкоз малко време да опознаеш хората, да ги прецениш, да знаеш на кого да заложиш, да набуташ изцяло външни хора (например, нерде не, шефът на протокола на община Пловдив, станал началник на Митница Пловдив).

Върви заличаване на системата митници.
Вие помислете за какво.

П.П. Списък с курсовете, изкарани от Банкова, съгласно автобиографията й. Кажете ми, в случай че срещнете думата " митница " някъде:
- " Миграционни потоци ",
- " Планиране на интервенции с висок риск "
- " Идентифициране и откриване на радикални екстремисти "
- " Планиране на интервенции за битка с тероризма и осъществяване на задачи "
- " Извличане на разузнаване "
- " Насочване, обмисляне и управление на интервенции за битка с тероризма "
- " Интервюиране, дебрифинг и добиване на информация "
- " Принципи и способи на разузнаването "
- " Глобализация на тероризма "

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР