Вършец - градът на здравето и минералните извори, привлича все

...
Вършец - градът на здравето и минералните извори, привлича все
Коментари Харесай

Семейни хотели и къщи за гости отново посрещат гости във Вършец

Вършец - градът на здравето и минералните извори, притегля от ден на ден туристи.

Семейства с дребни деца от страната и чужбина избират в последно време къщите за посетители и дребните хотелчета, където няма скупчване на доста хора и се усещат по-безопасно.

Хотелите и къщите за посетители във Вършец още веднъж посрещат туристи след рестриктивните мерки поради ковид. До 50% сега са заети местата в тях.

Заради рецесията обаче притежателите на къща за посетители освободили личния състав си и споделят, че дребният бизнес е изправен пред огромни тествания.

Почнахме да работим, удовлетворени сме, че почнаха да идват хора. Имахме много резервации - безусловно всички бяха отказани. Постарахме се да върнем капарото на всички наши клиенти, сподели Деси, притежател на къща за посетители.

Лека-полека стартират да се раздвижват нещата - да се надяваме, че ще стане по-добре в идващите месеци, сподели Виктор, притежател на къща за посетители.

Кризата като опция видели притежателите на дребен фамилен хотел - създали ремонт, за който не оставало време. Запазили и всички служащи с мярката 60 на 40, макар че не бил най-хубавият вид. Признават, че също имат спад в настаняването.

Редовните ни посетители, които постоянно са идвали, също са доста спокойни, тъй като знаят, че ние съблюдаваме безусловно всички правила, те също. Това, считам, че е отговорност на всеки един жител, всеки да резервира другия, сподели Мария Маринова, притежател на хотел.

Във Вършец споделят, че нямат море, само че пък имат всички естествени дадености на планински курорт - чудотворна минерална вода, кристално чист въздух и зелени паркове. Затова чакат през лятото и доста посетители на отмора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР