Върнете частта на хората, които са си купили винетки, платили

...
Върнете частта на хората, които са си купили винетки, платили
Коментари Харесай

Горанов все нищо не знае - за винетките, за хазарта, за КТБ, чуди се адвокат

Върнете частта на хората, които са си купили винетки, платили са тази услуга, а не могат да употребяват колите си в изключителното състояние.
Няма да питаме Горанов, желаеме въпроса да стигне до Министерски съвет и Народно събрание. Горанов каквото и да сме го питали, той все е „ не ”, питаме го за хазарта, той не знаел, питаме го за КТБ, нямал информация,
Това съобщи адв. Петър Славов по bTV.
От 13 март до 1 април са продадени 70 000 винетки. Тези хора, които са ги купили, са непосредствено ощетени, имат всички учредения, като си ги затворил и не са могли да си употребяват автомобила, да претендират да им се възстановят забележителна част от сумите.
Да съберат декларациите от хората по КПП-та, и който е предявил искания да му възстановят тази част от платената такса за винетки, който е безкористен, да му бъде възобновена тази част от платената такса, добави адв. Славов.
Много хора ще си потърсят правата в съда и по правосъден ред ще си издействат възобновяване на сумите. Това би трябвало да е ангажимент на страната: Затворили сме ви по домовете, не може да си подадете носовете на открито, само че ще създадем всичко допустимо да сме обективни и правилни и да няма ощетени.
А сега виждаме една еднопосочност, това ще вършиме, това ще вършиме, другояче санкция, затвор или не се знае какво. Не се прави по този начин, и по този метод не се ръководи една правова страна, сподели още Петър Славов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР